108416.jpg

Aurinkoista Juhannusta kaikille!

Näkymä saunalle päin! Ruukuissa tulossa rosmariinia ja idän unikkoa, pientä taimen alkua näkyvissä. Taitaa jäädä ensi kesän haaveeksi nämä:)


108419.jpg

Unikot kukkii saunan edustalla.

Ja niityllämme koiranputket ja nokkoset...niitä on kiskottu kumihanskojen kera ja toivotaan että erävoitto olisi meille.   Meiramin istuttivat kummitytöt käydessään, samoin kuin paljettipuut (!) ja nektariinit.Hellettä on 30 astetta, juhannukseksi lupasivat viileää, harmi, mutta loma alkaa, ja se on jo jotain!Vesi on vielä viileää toisin kuin mökillä, jossa tarkenee uida hyvinkin.

108418.jpg

Retiisin taimet on jo muutaman sentin korkuisia, basilikaa ei vielä näy.Oli pakko laittaa kuvakin tänne, kukaan ei muuten usko että olen onnistunut kasvattamaan jotain ihan itse(!) Eli jos ette kuvasta huomaa, niin ne taimet ovat kuvan vasemmassa reunassa, ja punainen joka häämöttää ylänurkassa on retiisitaimipussi, niin erottaa nähkääs tuosta lukuisien taimien kirjosta missä se retiisi olikaan...


108417.jpg

Raparperi ei ihan ehtinyt juhannukseksi kasvamaan, mutta lupaavalta näyttää. Sammakko on hyvin vahtinut sitä! Odottelen kuitenkin satoisaa vuotta vesi kielellä, onneksi sain rapsua kaverilta, niin saa piirakan jussiksi:)